Stora konstgjorda träd

Våra stora konstgjorda träd skapar en grön och fräsch miljö som får kunder och personal att trivas. Stora konstgjorda träd fungerar bra i offentliga miljöer såsom kontor, restauranger och köpcentrum mm, och dom håller tills du ledsnar på dem.

Våra stora konstgjorda växter och kundanpassade träd bidrar till att skapa en grön, fräsch och inspirerande miljö som gör att personal och kunder trivs. Vi kan bygga unika, skräddarsydda konstväxter för att förstärka ert varumärke eller bara för att få folk att trivas och må bra. Många av våra stora konstgjorda växter är handgjorda och uppbyggda på äkta torkade stammar.

Vi har levererat konstväxter på upp till 14 meters höjd. Stora handgjorda träd bygger vi själva efter kundens önskemål eller importerar från fabriker i Europa. Se: ILA  Dom handgjorda träden är unika och inget är det andra exakt likt, precis som i naturen.

Nu kan vi erbjuda ett nytt sortiment av handgjorda produkter Made in Europe. En av dom stora fördelarna är att leveranstiderna förkortas avsevärt jämfört med att importera från Kina. Kortare transporter innebär också mindre miljöpåverkan. Till att börja med, så rör det sig om ett begränsat sortiment, men på sikt hoppas vi kunna bredda utbudet.

Nu kan vi också erbjuda ett nytt sortiment av flamskyddsbehandlade växter  med skyddsklass B, S2,D0.

Våra stora handgjorda träd har bidragit till att skapa fantastiska gröna miljöer med konstgjorda växter. Bland annat på Solna Centrum, IKEA, Clarion Hotels med flera. Många av våra specialprojekt görs i samarbete med arkitekter och inredare. Ofta måste träden byggas upp på plats hos kunden.

Alla är välkomna att besöka oss  i vår butik / utställning på Karlbergvägen 36 för att se exempel på våra stora, handgjorda konstväxter.

Vill du ha en offert på stora träd? Maila till: info@wexter.se