Konstgjorda Växter

Vi erbjuder snyggt designade, handgjorda konstgjorda växter av högsta kvalitet lämpliga för offentliga miljöer såsom kontor, hotell, sjukhus mm. Konstgjorda växter fungerar i alla miljöer. Våra konstgjorda växter bidrar till att skapa en grön och trevlig miljö.

Ladda ner produktkataloger

Konstgjorda växter och Plastblommor

Vår ambition är att erbjuda dom bästa och mest naturtrogna konstväxter som finns på marknaden. Flera av våra konstväxter är handgjorda och designas och byggs på en fabrik i Italien.

Nu kan vi erbjuda ett nytt sortiment av handgjorda standardprodukter Made in Europe. En av dom stora fördelarna är att leveranstiderna förkortas avsevärt jämfört med att importera från Kina. Kortare transporter innebär också mindre miljöpåverkan. Till att börja med, så rör det sig om ett begränsat sortiment, men på sikt hoppas vi kunna bredda utbudet.

De flesta konstgjorda växter är byggda på äkta naturstammar med blad av polyestertyg. Dom behöver varken ljus, vatten eller speciell växtbelysning. De rengörs enkelt med diskmedel och lite vatten, och du slipper problem med allergier och ohyra. Det är dessutom ett väldigt ekonomiskt alternativ eftersom det inte behövs några skötselavtal.

Våra konstväxter bidrar till att skapa en grön och trevlig miljö för medarbetare och kunder. Vi besöker er gärna för att gå igenom era behov och därefter gör vi ett kostnadsfritt förslag.

Nu kan vi också erbjuda ett nytt sortiment av flamskyddsbehandlade växter  med skyddsklass B, S2,D0.

Våra konstgjorda växter levereras planterade, utvikta och fastgjutna i krukan med dekor av lecakulor, pinjebark eller sten. I Stockholms området levererar vi med egen bil, och till övriga Sverige kan vi skicka växterna planterade och inplastade på lastpall.