Om oss

Specialister på konstväxter:

Wexter startades 1992 och är därmed ett av dom äldsta företagen i branschen. Sedan 1998 driver vi Sveriges största butik för konstväxter på Karlbergsvägen 36 i Stockholm.

Vi som jobbar här har varit i branschen sen slutet av 1980 talet, och har även erfarenhet av att arbeta med levande växter, men vi har valt att fokusera på dom finaste konstväxter som finns på marknaden. Många av våra produkter importerar vi från olika länder i Europa och ibland även från länder utanför Europa. Det innebär årliga resor för att besöka mässor och leverantörer.

Vårt första stora projekt var Viking Lines M/S Cinderella. På den tiden Östersjöns största kryssningsfartyg. Förutom konstväxter levererade vi också konserverade palmer och levande växter.

Nu har vi mer än 25 års erfarenhet av att inreda och dekorera med konstgjorda växter i offentliga miljöer såsom hotell, kontor, köpcentrum, äventyrsbad mm. Några av våra största projekt är IKEA Mega Mall i Moskva, Solna Centrum, Eriksdalsbadet, H&M Sverige och i Europa, Arlanda Flygplats, Mölndals Galleria, The Steam Hotel, Leo Vegas, Frölunda Torg, Hilton Slussen och MegaPark i Bilbao. Vi kan självklart leverera konstväxter och juldekorationer över hela landet och även till andra länder i samband med projekt.

Vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar i form av konstväxter och juldekorationer för alla miljöer. Du kan känna dig trygg med oss som leverantör. Kundens behov och önskemål är grunden för vårt arbete, och vår ambition är att alltid ha nöjda kunder. Att leverera rätt produkt vid rätt tidpunkt är A och O för oss.

Alla, såväl företag som privatpersoner, är välkomna till vår butik på Karlbergsvägen 36 i Stockholm. Där kan du inspireras av det senaste i konstgjorda växter, sidenblommor, juldekorationer, krukor, växtväggar mm.

Vill du i stället ha ett besök, så kommer vi gärna och gör ett kostnadsfritt förslag på växtinredning och/eller juldekorationer. Vi är vana vid att samarbeta med inredare och arkitekter. Vi får ofta underlag i form av en skiss, en bild eller en ritning.

 

Kontakta oss

Kontakta oss