Växtväggar

Växtväggar och kontorsväxter

Nu presenterar vi en ny kollektion avkundanpassade konstgjorda växtväggar med ett oerhört naturligt utseende. Tre olika modeller med olika karaktär och utseende. Förutom sitt dekorativa utseende bidrar våra konstgjorda växtväggar till att dämpa ljudnivån och dom fungerar även bra för allergiker, samt i mörka och trånga utrymmen. Eller varför inte som en avskärmning eller rumsavdelare. På lång sikt är en investering i en konstgjord växvägg även fördelaktigt ur ekonomisk synpunkt jämfört med andra alternativ. Den kan dessutom skrivas av eftersom den räknas som en inventarie. Vid behov kan vi flamskyddsbehandla växtväggarna.

Basic: Vår vanligaste växtvägg. Handgjord och kundanpassad till 100%. Ett stort urval av blandade gröna konstgjorda växter i olika nyanser för att skapa variation och ”liv”. Växterna monteras på ett sådant sätt så att dom får ”djup” och så att det inte ser ”platt” ut.

Exklusiv: Handgjord och kundanpassad till 100%. Till den här växtväggen använder vi ett exklusivare och bredare sortiment av gröna konstväxter, och kan även blanda in sidenblommor i olika färger. Växterna monteras på ett sådant sätt så att dom får extra mycket ”djup” och så att det inte ser ”platt” ut.

Wall Plate: Växtvägg för utomhusbruk: Färdiga Wall plates i 50 x 50 cm eller 100 x 100 cm som lätt monteras ihop till en snygg växtvägg. UV behandlad och lämplig såväl för utomhusbruk som inomhus.

Vi kan göra skräddarsydda växtväggar och specialgjorda kontorsväxter för alla typer av miljöer. Dom fungerar också bra som avskärmningar. Växtväggar och kontorsväxter bidrar till att skapa en grön, fräsch och inspirerande arbetsmiljö vilket ökar trivseln hos anställda och besökare. Dessutom kan vi göra logotypes, tavlor, och andra kreativa lösningar för väggmontering.

Vill du ha en offert på en växtvägg? Maila till: christer@wexter.se