Konstgjorda växter

Konstgjorda växter med ett naturligt utseende och lång hållbarhet. Fungerar i alla miljöer och är ett bekvämt och ekonomiskt alternativ.

 

 

Konstgjorda växter med naturligt utseende

Här hittar du snyggt designade, handgjorda konstgjorda växter av högsta kvalitet. Uppbyggda på torkade naturstammar. Naturtrogna plastväxter och plastblommor som kräver minimalt med skötsel. Vår ambition är att erbjuda dom bästa och mest naturtrogna konstväxter som finns på marknaden.

Nu kan vi erbjuda ett nytt sortiment av handgjorda standardprodukter Made in Europe. En av dom stora fördelarna är att leveranstiderna förkortas avsevärt jämfört med att importera från Kina. Kortare transporter innebär också mindre miljöpåverkan. Till att börja med, så rör det sig om ett begränsat sortiment, men på sikt hoppas vi kunna bredda utbudet.

Vi får dagligen besök i vår butik av folk som tror att våra växter är äkta. Vilket onekligen är ett bra betyg på våra plastväxters kvalitet.Mer information och bilder finns här: Växter

De flesta konstgjorda växter är byggda på äkta naturstammar med blad av polyestertyg. Plastväxter behöver varken ljus, vatten eller speciell växtbelysning. De rengörs enkelt med diskmedel och lite vatten, och du slipper problem med allergier och ohyra. Det är dessutom ett väldigt ekonomiskt alternativ eftersom det inte behövs några skötselavtal.

Våra konstväxter bidrar till att skapa en grön och trevlig miljö för medarbetare och kunder. Vi besöker er gärna för att gå igenom era behov och därefter gör vi en kostnadsfri offert med bilder på produkterna.

I vårt sortiment finns många olika sorters plastväxter såsom en frodig Kentiapalm, en storbladig Fikus Lyrata eller en konstgjord Björk uppbyggd på en äkta björkstam från Roslagen.

Du kan hyra växter för olika typer av evenemang, eller för en längre tid som utsmyckning av era lokaler. Dom flesta kunder väljer också att köpa en av våra många matchande krukor.

Våra konstgjorda växter levereras planterade, utvikta och fastgjutna i krukan med dekor av lecakulor, pinjebark eller sten. I Stockholms området levererar vi med egen bil, och till övriga Sverige kan vi skicka växterna planterade och inplastade på lastpall.

Förutom vår butik och utställning, dit alla är välkomna, så har vi också en webshop för privatpersoner och mindre företag som inte behöver hjälp med rådgivning och offerter.